Indmeldelse, Udmeldelse og adresseændringer

HER KAN DU MELDE DIG IND I RELIGIONSLÆRERFORENINGEN

Ønsker du at melde dig ind i Religionslærerforeningen for Gymnasiet og HF, så tryk hér: Indmeldelsesformular

Medlemskontingent er 420 kr. årligt (Pensionister, studerende, lærere uden pædagogikum eller fast stilling 210 kr.). Medlemskab inkluderer fire årlige eksemplarer af tidsskriftet Religion og rabat på kurser der udbydes af Religionslærerforeningen.

Religionslærerforeningen for Gymnasiet og HF bliver administreret af Dit Sekretariat, som kan kontakstes herrel@sekr.dk.

Opsigelse af medlemskab

Ønsker du at melde dig ud af Religionslærerforeningen, skal det foregå skriftligt via mail til rel@sekr.dk, hvor du gerne må oplyse årsag til din udmeldelse.

Udmeldelsen skal ske senest en måned før udløb af kontingentåret (dvs. senest 1. december). Udmeldelse berettiger ikke til tilbagebetaling af allerede betalt kontingent.

Adresseændringer

Adresseændringer foretages på foreningsadministrationens hjemmeside: https://medlemmer.foreningsadministration.dk/

Her kan du også ændre telefon nummer og email.

Kom med til generalforsamlingskursus!

Religion nr 4 2021 har deadline 1/11

Fra kollega til kollega søger input fra jer!