Samarbejdsfora

Bestyrelsen er repræsenteret i Fagligt Forum

Bestyrelsen er repræsenteret i EFTRE (The European Forum for Teachers of Religious Education). EFTREs overordnede mål er beskrevet således:

The aim is to

* contribute to the international cooperation of teachers of Religious Education in the theretical and practical aspects of their work;

* Develop links between teachers of Religious Education in member countries;

* strengthen and promote the position of Religious Education in schools in the member countries and in Europe in general and

* lobby organisations and strukturs at the nationak and European level to improve the provition and quality of Religious Educaiton across its member countries and across Europe.

Du kan læse mere om EFTRE på: http://eftre.net/.

EFTRE er i gang med at planlægge næste konference. Titlen er "Reconciling Realities in Religious Education". Konferencen vil finde sted d. 28. og 29. august 2019 i Irland (St Patrick's Campus, Dublin City University, Drumcondra Road, Dublin 9).

Her kan du læse EFTRE Journal og newsletter winther-spring 2016-2017

Kom med til generalforsamlingskursus!

Religion nr 3 2020 har deadline 1/8

Jesper Østergaard laver temanummer

Bliv medlem

På denne side kan du online melde dig ind i Religionslærerforeningen for Gymnasiet og HF.